Fysio Bathmen Samen Fit is weer geopend vanaf 4 mei 2020!

Goed nieuws
Wij mogen stapsgewijs de fysiotherapeutische zorg weer gaan opschalen aan de hand van een stappenplan dat is opgesteld door onze beroepsvereniging en het RIVM.
Wij zijn heel blij en zullen vanaf maandag 4 mei gedoseerd weer meer behandelingen in de praktijk uit gaan voeren. Uiteraard houden we ons aan de geldende voorwaarden en richtlijnen.
Vanaf maandag zijn we bereikbaar voor het maken van telefonische afspraken en andere vragen. Daarnaast zullen de mensen die al bij ons in behandeling waren zo snel mogelijk bericht krijgen van de behandelend fysiotherapeut.
Wat betekent dit voor het bezoek dat u gepland heeft aan onze fysiotherapiepraktijk?

Wat doen wij als fysiotherapeuten?

  • Onze handhygiëne was al goed maar we wassen nu nog intensiever en gebruiken alleen papieren handdoekjes.
  • We groeten u mondeling.
  • We gebruiken geen hoeslakens meer op onze behandeltafels.
  • Neemt u uw eigen grote badlaken en kleine handdoek mee.
  • We houden onze behandeltafels en fitness-apparaten goed schoon.
  • Als we ons niet goed voelen, hoesten, keelpijn of koorts hebben, dan blijven we thuis. De therapeuten die werken, voelen zich fit.

Wat kunt u het beste doen?

  • Als u zich fit voelt, komt u gerust voor behandeling.
  • Belt u af als u verkouden bent, hoest, keelpijn of koorts heeft.
  • Bent u kwetsbaar, dan kunnen we in overleg met u bekijken of we in de praktijk afspreken of bij u thuis komen voor de behandeling.

Verder willen we vragen om de tijd die u in de wachtruimte doorbrengt tot een minimum te beperken. We doen er alles aan om zo stipt mogelijk op schema te blijven. Gelieve ten vroegste 5 minuten voor aanvang van de afspraak de wachtruimte te betreden. Indien u vroeger aankomt bij de praktijk, vragen wij om in de auto of buiten te wachten. Wij plannen ook de afspraken voldoende ruim in teneinde contacten tussen patiënten onderling te vermijden.

Tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak.

Wordt u toch vergezeld, dan vragen wij de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtruimte te blijven zitten tijdens de behandeling. Alvast bedankt voor uw medewerking. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Samen staan we sterk tegen het corona-virus.

Team Fysio Bathmen – Samen Fit

Publicatiedatum: 03-05-2020


« Terug naar het overzicht