Fysiofitness

Fysiofitness in Bathmen

Fysiotherapie Bathmen houdt zich niet alleen bezig met de behandeling van lichamelijke klachten, maar ook met het voorkomen ervan.  Wij bieden mensen met en zonder medische achtergrond de mogelijkheid op een veilige en verantwoorde manier te werken aan een betere conditie.

Fysiofitness is geen therapie, het is een vorm van sport en beweging, die voor iedereen toegankelijk is. Uw eigen wensen en mogelijkheden vormen het uitgangspunt bij het samenstellen van een trainingsprogramma, dat op uw lijf geschreven is. Er is mogelijkheid om te trainen met diverse cardiofitness apparatuur (loopbanden, home-trainers, crosstrainer, roei-ergometer, stepper) en diverse kracht-trainings toestellen.

Als u veilig wilt sporten, of om gezondheidsredenen niet met reguliere sportactiviteiten kunt meedoen is fysiofitness iets voor u. De groepen zijn klein en u traint volgens een individueel programma altijd op uw eigen niveau onder leiding van een fysiotherapeut. 

Wij bieden u niet aleen de mogelijkheid te werken aan uw gezondheid en doelstellingen maar staan ook, naast gezelligheid, sfeer en plezier garant voor optimale begeleiding, coaching en resultaat. Doordat wij werken in kleine groepen (max. 8 personen) per training kunnen we optimale begeleiding en coaching bieden waardoor u op verantwoorde wijze traint.

In de afgelopen jaren zijn er reeds 12 groepen gevormd, zowel overdag als in de avond-uren. Nieuwe groepen worden in de komende tijd(en) gevormd, dus bent u geinteresseerd maak dit kenbaar. U bent van harte welkom.

Bel gerust voor meer informatie en/of vragen.
Fysiotherapie Bathmen
Stationsstraat 4
7437AK Bathmen
Tel: 0570-542340